Jedan eksperimentalni recept. Njoki od prosa u umaku od šparoga i badema. Ako nemate šparoge možete koristiti i kupovni umak od bosiljka ('pesto') ili paradajz sos, kako vam već odgovara.
Monday, March 7, 2016
Monday, February 22, 2016
Marokanska čorba od crvene leće
Jedno od zanimljivijih čorbastih jela na bazi leće. Ukoliko nemate crvene leće jelo na isti način možete pripremiti i od žute ili sa slanutkom. Harmonija okusa.
Monday, February 15, 2016
Volovska pita
Evo kako vol od soje pravi pitu. Teško je reći da li se radi o zeljanici, krompirači ili sirnici budući da ima svega, ali pošto među sastojcima dominira blitva onda bih je klasifikovao kao zeljanicu.
Friday, February 12, 2016
Karfiol i slanutak na bračnom putovanju u Indiji
Jedan recept za sve ljubitelje indijske i začinjene hrane. Može se poslužiti sa kuhanom basmati rižom. Recept je preuzet iz magazina "Canadian Living" i prvenstveno objavljen na Coolinarici.
Monday, February 8, 2016
Kukuruzni popečci s brokulom i gljivama
Od kukuruzne krupice
može se napraviti puno više od uobičajene palente. Evo jedan prijedlog
kako od brokula, šampinjona i već spomenute kukuruzne krupice
napraviti ukusne, lagane i zdrave popečke.
Thursday, February 4, 2016
Grah i blitva u strastvenom zagrljaju
Evo jedne zanimljive kombinacije da nas zagrije u ove zimske dane. Blitvu možete zamijeniti špinatom ili kupusom, po želji.
Monday, February 1, 2016
Sarma od soje
Sve se u životu moze naučiti osim zavijanja sarme. Za to se rodiš sa natprirodnim sposobnostima. Ja ću ovdje objasniti kako pravim sarmu od soje, s tim da za rolanje iste ostavljam svakome da se samostalno oproba, budući da tu ne pomažu objašnjenja.
Subscribe to:
Posts (Atom)