Jedan recept za sve ljubitelje indijske i začinjene hrane. Može se poslužiti sa kuhanom basmati rižom. Recept je preuzet iz magazina "Canadian Living" i prvenstveno objavljen na Coolinarici.
Friday, February 12, 2016
Monday, February 8, 2016
Kukuruzni popečci s brokulom i gljivama
Od kukuruzne krupice
može se napraviti puno više od uobičajene palente. Evo jedan prijedlog
kako od brokula, šampinjona i već spomenute kukuruzne krupice
napraviti ukusne, lagane i zdrave popečke.
Thursday, February 4, 2016
Grah i blitva u strastvenom zagrljaju
Evo jedne zanimljive kombinacije da nas zagrije u ove zimske dane. Blitvu možete zamijeniti špinatom ili kupusom, po želji.
Monday, February 1, 2016
Sarma od soje
Sve se u životu moze naučiti osim zavijanja sarme. Za to se rodiš sa natprirodnim sposobnostima. Ja ću ovdje objasniti kako pravim sarmu od soje, s tim da za rolanje iste ostavljam svakome da se samostalno oproba, budući da tu ne pomažu objašnjenja.
Monday, January 25, 2016
Špageti u umaku od crnog kupusa
Crni kupus ('cavolo nero') je najzanimljivija prehrambena biljka koju sam otkrio u Toskani. Probao sam je pripremati u raznim kombinacijama i svaki put je ispalo dobro, ali ovaj umak je ipak nešto posebno. Do te mjere sam zadovoljan rezultatom da se pitam kako se niko prije mene nije dosjetio komercijalizirati ovo i obogatiti se :-).
Wednesday, December 16, 2015
Salata od paprika, tikve i slanutka
Jedna od boljih salata koju sam probao. Kombinacija tikve, paprike, slanutka i zelene salate, ukusa obogaćenog sušenim paradajzom i ljutom papričicom.
Wednesday, December 9, 2015
Varivo od slanutka
Već duže vrijeme nisam objavio ništa iz meni omiljene indijske kuhinje, pa da ispravim tu "nepravdu" evo jedan indijski 'kari' od slanutka. Tradicionalni recept sam malo prilagodio svome ukusu i nadam se da će vam se svidjeti.
Subscribe to:
Posts (Atom)